Elvy, of hoe het eigenlijk allemaal begon,

Laura Vlasblom kreeg muzieknoten met de paplepel ingegoten. Die noten wist ze al op jonge leeftijd om te zetten in loepzuiver klinkende toonladders. Inmiddels kennen we Laura als een bijzonder veelzijdige zangeres. Maar daarnaast is ze ook regisseur en stemactrice. Haar passie voor mode leidt in 2013 tot een nieuwe creatieve impuls, als ze besluit haar eigen tassenlijn op te zetten. De aanleiding? Haar oog valt op een oud Pools munitietasje uit de Tweede Wereldoorlog. Zo’n klein, vederlicht en makkelijk draagbaar leren tasje. Dit munitietasje vormt de basis voor het ontwerp van haar eerste eigen tasje: de Janis Little Festivalbag. Onder de naam ‘Elvy’ betreedt Laura de modewereld. En zo combineert ze haar twee grootste passies, muziek én mode. The best of both worlds!

 

Onze visie

Elvy richt zich met haar tasjes op ‘Women on the Move’. Ondernemende meiden en vrouwen die eropuit gaan. De stad in, naar het strand, naar een concert of naar een festival, waarbij je liever geen onhandige zware tas bij je hebt. De Elvy tasjes zijn stuk voor stuk handzaam, licht en cross-over te dragen. Je kunt er een aantal onmisbare items in kwijt, zoals je geld en pinpas, je lipgloss en –uiteraard- je telefoon. Muziekfreak Laura heeft zich de tasjes in haar collectie helemaal eigen gemaakt: ze dragen de namen van haar favoriete rockzangeressen als bijvoorbeeld Janis Joplin en Alanis Morissette. Haar all-time-favorite rockband Fleetwood Mac inspireerde Laura tot de lijfspreuk die ze wil meegeven aan alle Elvy liefhebbers: “Go your own way!”

 

Onze collectie

Het eerste model dat Elvy op de markt bracht is de Janis Little Festivalbag. Hadden Woodstockgangers bijna vijftig jaar geleden maar zo’n fijn tasje gehad. De Janis bag draag je cross-over, dus over een schouder, zodat je je handen vrij hebt om bijvoorbeeld lekker te kunnen dansen. Het splitlerentasje heeft een retrosluiting en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, prints en leersoorten. Er is altijd een tasje bij dat matcht met jouw outfit. De Rihanna Melissa en Gloria Festivalbags zijn een slag groter dan de Janis, met als enige verschil dat het Rihanna tasje een leren lipsluiting heeft. Ook deze tas is een absolute aanwinst voor je garderobe.

Naast de kleine festivaltasjes levert Elvy inmiddels ook andere grotere modellen zoals de Alanis, Nena en Tina, die zowel crossover als over de schouder gedragen kunnen worden.

Ook heeft Elvy diverse shoppers in haar collectie met de typische Joni als hipstershopper, de Whitney voor de modebewuste vrouw en de Sarah en de Patty voor schoolgirls en zakelijke Women on the Move.

Daarnaast is de collectie ook uitgebreid met kleine portemonnees in diverse modellen en kleuren.

Go your own way with Elvy!

 

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2015- Elvy Fashion. All rights reserved.